Меси е получил подобрена оферта от Ал Хилал на стойност от половин милиард долара

20:41
Меси е получил подобрена оферта от Ал Хилал на стойност от половин милиард долара

Лионел Меси със сигурност ще напусне Пари Сен Жермен през лятото и причината за това не са събитията от вчера, когато клубът реши да накаже аржентинеца заради това, че е заминал за Саудитска Арабия без разрешение. Според Фабрицио Романо още преди месец Хорхе Меси, баща и агент на Лео, е уведомил клуба за решението на световния шампион.

Руди Галети добавя, че Меси е получил подобрена оферта от Ал Хилал Рияд, която е за 500 милиона долара годишно. Играчът е поискал отсрочка от един месец, в който да проучи всички предложения, които би получил от клубове от Европа. Двете страни са сключили джентълменско споразумение, че ако аржентинецът не получи достатъчно атрактивни такива, то ще приеме офертата на Ал-Хилал.

Разбира се, президентът на Барселона Жоан Лапорта все още има сериозни намерения да върне Меси на "Камп Ноу" и се опитва да открие най-подходящия механизъм, с който хем да осигури достатъчно добри условия на аржентинеца, хем да изпълни изискванията на Ла Лига относно финансовия феърплей.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация