Меси изрази съжаление, че е пътувал до Саудитска Арабия

19:59
Меси изрази съжаление, че е пътувал до Саудитска Арабия

Звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси призна, че е допуснал грешка и се извини на съотборниците си. Той бе наказан от клуба с изваждане от състава за две седмици, след като осъществи пътуване до Саудитска Арабия, за което не бе получил разрежение от ПСЖ.

“Мислех, че ще имаме почивен ден след мача, както обикновено. Това пътуване беше организирано и не можех да го отменя. Вече го бях отлагал преди… Извинявам се на съотборниците си и очаквам решението на клуба какво иска да прави с мен”, заяви Меси във видеосъобщение в социалните мрежи.

В понеделник Лео се появи в Саудитска Арабия заедно със семейството си за ваканция. Той обаче не е бил поискал разрешение за това от ръководството на ПСЖ. Освен всичко нападателят е посланик на туризма в арабската страна и именно за това е избрал нея като дестинация за почивка със семейството си. Очаква се аржентинецът да не поднови договора си с ПСЖ и да напусне през лятото. Ако след изтичането на двете седмици се стигне до използването на Меси, това ще е само за последните три двубоя на ПСЖ за сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация