Мане няма желание да отиде в Нюкасъл

17:06
Мане няма желание да отиде в Нюкасъл

Бъдещето на нападателя на Байерн Мюнхен Садио Мане остава несигурно. 31-годишният сенегалец влезе в конфликт със съотборника си Льорой Сане, което не се хареса на шефовете на баварците. Освен това на "Алианц Арена" не са много доволни от представянето на крилото и са готови да се разделят с него при добра оферта, твърди журналистът Кристиан Фалк.

Интерес към Мане има от страна на Нюкасъл Юнайтед. Саудитските собственици на "свраките" са готови да подсилят сериозно състава за предстоящото участие в Шампионската лига и привличане на играч от ранга на сенегалеца би било сериозен трансферен удар. На този етап обаче самият футболист не е особено заинтригуван от възможността да премине на "Сейнт Джеймсис Парк", макар да е готов да разгледа други предложения от Премиър лийг.

"Категорично мога да заявя, че Байерн няма да продаде Коман, но ситуацията със Садио Мане е различна. След скандала му със Сане, Мане вече не се разбира със съотборниците си, а освен това представянето му не е задоволително за Томас Тухел. Байерн се надява на оферта от страна на Челси, но лондончани нямат особен интерес към момента. Нюкасъл има желание да привлече футболиста, но пък Мане не е заинтригуван от подобна възможност", твърди Фалк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация