Бащата на Меси сложи точка на спекулациите и обяви какво е решението на суперзвездата за момента

18:51
Бащата на Меси сложи точка на спекулациите и обяви какво е решението на суперзвездата за момента

Бащата на Лионел Меси – Хорхе, който е и агент на суперзвездата на Пари Сен Жермен, реагира светкавично на днешните информации, че нападателят вече е приел предложението на саудитския Ал-Хилал в общ размер на 600 млн. евро. В свое изявление той напълно отрече тези слухове и подчерта, че едва в края на сезона световният шампион с Аржентина ще направи своя избор къде да продължи кариерата си.

„Няма абсолютно нищо договорено с нито един клуб за следващия сезон. Решението определено няма да бъде взето преди Лионел да приключи първенството с ПСЖ. Веднъж щом приключи кампанията, тогава ще дойде моментът за анализ и поглед върху това, с което разполагаме, и едва тогава ще бъде взето решение. Винаги има слухове и мнозина използват името на Лионел, за да добият известност, но истината е само една и тя е, че можем да уверим, че няма нищо договорено с никого. Нито на думи, нито подписано, нито договорено и така ще си остане, докато не приключи сезонът.

Приемам информациите в медиите за липса на уважение. Има такива, които осъзнато и нарочно мамят, без да проверяват по никакъв начин своите твърдения. Те искат да превърнат в новина всеки злонамерен слух или такъв, който защитава техните интереси. Трябва да дадат обяснение, защото информациите им се контрастират… Не искат истината да развали техните „новини““, се казва в разпространената позиция на Меси-старши.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация