Анчелоти: Оптимисти сме за реванша

06:58
Анчелоти: Оптимисти сме за реванша

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде висока оценка на тима си след равенството срещу Манчестър Сити в първия полуфинал от Шампионската лига (1:1). Той похвали организацията в играта на “белите” и разкритикува съдийството. Основните претенции на Реал са, че преди изравнителния гол на Кевин Де Бройне топката е напуснала очертанията на терена в тъч. 


“Доволен съм от отбора. Играхме добре, бяхме непримирими. Резултатът не е най-добрата награда за представянето ни, но в този дуел битката ще е до последната минута на реванша”, коментира Анчелоти. 


“В първите 30 минути съперникът доминираше, но това не ни смути. Бяхме отлично подредени в защита и чакахме удобни моменти да контраатакуваме. През второто полувреме по-добре съумявахме да организираме постепенни атаки. Определено можехме да спечелим”, изтъкна италианският специалист. 


“Рюдигер е много опитен и качествен футболист. Той се справи блестящо, а задачата му не беше никак лесна. Кроос, Модрид и Валверде свършиха страхотна работа в средата на терена. Съдията не внимаваше в много ситуации. Показа жълт картон на мен, а не на футболистите на Манчестър Сити, които заслужаваха”, заяви Анчелоти. 


“Оптимисти сме за реванша. Ще имаме и повече време за възстановяване. Надявам се да играем по същия начин”, добави наставникът на кралския клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация