Манчестър Юнайтед позлатява защитник на Наполи

07:03
Манчестър Юнайтед позлатява защитник на Наполи

Манчестър Юнайтед е готов да предложи колосална заплата на защитника на Наполи Ким Мин-Жае, за да го убеди да премине на "Олд Трафорд". Кореецът впечатли всички с представянето си през сезона и бе с основна заслуга за спечелената титла на Италия от "партенопеите". Интересът към него е огромен, но "червените дяволи" опитват да изпреварят конкуренцията за подписа му и вече са стартирали преговори с играча, твърди журналистът Себастиан Денис.


В договора на защитника има клауза за откупуване на стойност 60 милиона паунда, което не е твърде висока сума според днешните стандарти. Именно заради това той е толкова апетитна хапка на трансферния пазар, като за него се облизват още Ливърпул и Пари Сен Жермен.


Според последните информации обаче от Манчестър Юнайтед вече са имали среща с представители на Ким, на която са обявили, че са готови да предложат колосална заплата на бранителя, ако се съгласи да подпише с клуба. Твърди се, че тя ще бъде близка до заплатата, която получават топ нападателите в Премиър лийг. Освен това англичаните са обещали почти гарантирано титулярно място на 26-годишния играч. Клубът се очаква да се раздели с Хари Магуайър, който да освободи място за корееца.


Макар в Наполи да нямат желание да се разделят с Ким, клубът няма как да го задържи, ако някой плати откупната му клауза. Все пак на "Диего Марадона" поне ще са доволни, че ще бъдат на огромна печалба от този трансфер, след като купиха този играч за едва 18 милиона евро от Фенербахче.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация