Гуардиола: Изиграхме страхотен мач

09:03
Гуардиола: Изиграхме страхотен мач

Мениджърът на Манчестър Сити - Джосеп Гуардиола, коментира победата на неговия отбор срещу Евертън с 3:0 в срещата от 35-ия кръг на Премиър лийг. Малко по-късно Арсенал загуби от Брайтън с 0:3, което може да направи “гражданите” шампиони още в следващия кръг.

 

„Между двата полуфинални мача от Шампионската лига имахме труден мач срещу Евертън. Този отбор вкара пет гола срещу Брайтън преди седмица. Заслужава да се отбележи, че от първата минута поехме контрола над играта и направихме страхотен мач. Съперниците ни се защитаваха дълбоко през целия мач. Но това не ни попречи да контролираме играта и да атакуваме свободните зони. Всяка победа ни дава сили за следващ мач. Казах на играчите да се опитат да се отпуснат и да правят това, което са правили през последните няколко сезона“, каза Гуардиола, цитиран от BBC.


На 17 май (сряда) предстои Манчестър (Сити) да приеме Реал Мадрид в мач реванш от 1/2-финалите на Шампионската лига. Първият мач на “Сантиаго Бернабеу” завърши 1:1, което прави предстоящата среща непредсказуема.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация