Алегри: На всички ни е тъжно за Погба

09:46
Алегри: На всички ни е тъжно за Погба

Ювентус постигна важна победа с 2:1 срещу предпоследния в Серия “А” Кремонезе и направи важна крачка към класиране в топ 4. Въпреки успеха Пол Погба от “бианконерите” отново се контузи, което бе отчетено от треньора на отбора - Масимилиано Алегри като голямо разочарование.


„Всички сме разочаровани, особено след като той се справяше много добре в днешния мач. Тъжно е, защото той направи толкова много жертви, за да се възстанови, а сега трябва да спре отново“, каза Алегри пред DAZN.


Треньорът на отбора от Торина каза още, че голяма трудност в мача е било да се преодолее коравата отбрана на Кремонезе, както и сподели някои от очакванията си за предстоящия реванш срещу Севиля от Лига Европа през идната седмица.


„Не беше лесен мач, тъй като Кремонезе се защитаваше добре. Tова ни накара да движим топката по-бързо и го направихме по-добре през второто полувреме. Колкото за мача в четвъртък, не съм мислил за нищо, ще реша в последния момент. Когато тръгнем в сряда, ще имам по-ясни идеи за състоянието на всички. Севиля ще бъде на домашен терен и няма да е лесно, така че трябва да останем спокойни, с ясно съзнание и да бъдем фокусирани”, каза още Алегри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация