Георги Миланов пред завръщане в Левски

07:29
Георги Миланов пред завръщане в Левски

Ръководството на Левски е провело разговор с бившия халф на “сините” Георги Миланов за негово завръщане на “Герена”. 31-годишният футболист е дал съгласието си, но е помолил за малко отсрочка, тъй като първото му желание е да си намери отбор в чужбина, който да му предложи висока заплата. 


През зимата бившият национал премина в клуба от ОАЕ Ал Дафра, а в договора му имаше клауза, че ако тимът изпадне от елита, ще може да напусне като свободен агент. Това се и случи. Ал Дафра остана на последната позиция в класирането от 14 отбора. Целта пред Миланов е да си намери нов отбор в чужбина, като не е изключено да се завърне и в ОАЕ, където да получава високо възнаграждение, но ако не успее, ще се завърне в Левски


Халфът дойде на “Герена” през лятото на 2021 година като свободен агент и подписа договор за 1 година. Той не бе играл в голям период от време и “сините” бяха трамплин за кариерата му. През миналата година 31-годишният футболист преподписа с клуба, а през зимата бе продаден на Ал Дафра. 


С екипа на Левски той изигра 52 двубоя във всички турнири, в които вкара 8 попадения и бе в основата на спечелването на Купата на България и отстраняването на ПАОК в Лигата на конференциите. 


В неделя Миланов бе на трибуните на стадиона в Бистрица, за да подкрепи бившите си съотборници срещу ЦСКА 1948. Той е близък със Станимир Стоилов, но неговото отсъствие няма да му пречи да се върне на “Герена”. 


“Тема Спорт”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация