Гуардиола остави въпросителна за бъдещето си в Сити

15:46
Гуардиола остави въпросителна за бъдещето си в Сити

Мениджърът Джосеп Гуардиола има уникален шанс да изведе своя Манчестър Сити до требъл след пореден много силен сезон на “гражданите”. Спечелването на титлата в Премиър лийг изглежда сигурно на 99%, а отделно отборът е на финали в Шампионската лига и ФА Къп.

В интервю за “Скай Спортс” испанецът беше запитан дали вдигането и на трите трофея сега няма да го накара да напусне клуба, след като вече ще е постигнал толкова много.

“Първо трябва да спечелим тези купи и чак след това може да ме попитате как се чувствам и какво мисля по този въпрос”, отговори Пеп.

Той побърза да уточни, че успехите в двата финала далеч не са сигурни. Съперник в този за Купата на Англия на 3 юни ще бъде Манчестър Юнайтед, а седмица по-късно предстои сблъсъкът с Интер в Истанбул.

“Казвате ли, че срещу нашия местен съперник Манчестър Юн ще ни бъде лесно? А какво ще се случи срещу италиански противник, който не е считан за фаворит? Мисля върху тези неща. Ако успеем, после ще ви кажа (какво мисля - б.р.).”

При победа над Челси в неделя Сити ще е шампион на Англия. Това може да стане факт още днес, ако Арсенал загуби от Нотингам Форест.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация