Кристиано Роналдо си търси нов отбор

06:20
Кристиано Роналдо си търси нов отбор

Звездата на Ал-Насър Кристиано Роналдо вече иска да се махне от клуба, макар да е там само от няколко месеца. Португалецът реши да опита късмета си в гранда от Саудитска Арабия, след като влезе в конфликт с Ерик тен Хаг и шефовете в Манчестър Юнайтед и си издейства прекратяване на договора през зимата. Той се надяваше да си намери клуб в Европа, но това не се случи и така пое към Ал-Насър.


38-годишният нападател обаче не е особено щастлив в Саудитска Арабия и вече иска да напусне, твърди "Мундо Депортиво". Той се надява да се завърне в Европа, но не изключва и други варианти, в зависимост какви оферти ще получи.


На този етап не е ясно дали ще се появи клуб на Стария континент, който да рискува да вземе скъпоплатения португалец, който очевидно е в залеза на кариерата си. По-вероятно изглежда той да поеме в посока САЩ и да опита късмета си в МЛС.


Роналдо до момента има 15 мача и 14 гола за Ал-Насър. Отборът му обаче може и да не успее да стигне до титлата на Саудитска Арабия, като два кръга преди края на сезона изостава на 3 точки зад лидера Ал-Итихад.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KMFDM
24.05.2023 19:51

Според мен КР7 едва ли вече го интересува голям трансфер и гигантска заплата защото има в изобилие И ТО ОТ ДОСТА ВРЕМЕ . Просто иска да поиграе още няколко години КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛ...В ЕВРОПА.И мисля че вече и клуба няма да е от значение, само да е в някое от водещите първенства.