Арсенал предложи 80 милиона евро за Райс

08:51
Арсенал предложи 80 милиона евро за Райс

Арсенал вече е отправил първата си оферта за халфа на Уест Хам Деклан Райс, твърди "Скай Дойчланд". Не е тайна, че 24-годишният халф е основен приоритет в селекцията на "артилеристите", които вече са предложили 80 милиона евро за правата му, според информация на германската медия.


Байерн (Мюнхен) е друг от кандидатите за подписа на Райс. От баварския гранд са се свързали с шефовете на "чуковете", за да попитат за условията, при които могат да вземат английския национал в редиците си. Тогава лондончани са разкрили, че вече са получили предложение от страна на Арсенал.


На този етап шефовете на Уест Хам не бързат да дават отговор на "артилеристите". Те се надяват още клубове да се включат в наддаването за Райс, като интерес към него има и от Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. "Чуковете" вярват, че ще могат да вземат над 100 милиона евро за своята звезда.


Райс е юноша на Уест Хам, който преди това е тренирал и в школата на Челси. Той проби в първия отбор на лондончани през 2017 година и постепенно се наложи като ключов играч за клуба. До момента той има 243 мача, 15 гола и 13 асистенции за клуба във всички турнири. Освен това той е и национал на Англия с 41 мача и 3 гола на сметката си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация