Тен Хаг: Искаме да се състезаваме с най-добрите

23:52
Тен Хаг: Искаме да се състезаваме с най-добрите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отново заяви, че цел номер едно на неговия тим е победа в утрешния сблъсък с Челси, което ще гарантира на тима участие в Шампионската лига през следващата година. Нидерландският специалист говори и за това, че “червените дяволи” все още са проект в развитие, но искат да продължат да печелят трофеи, след като вече грабнаха Купата на лигата, а след малко повече от седмица ще играят и финал за Купата на Англия срещу градския съперник Манчестър Сити.

“Искаме да се състезаваме с най-добрите, а за тази цел трябва да сме в Шампионската лига. Трябва да се наредим сред първите четири тима в Премиър лийг, което не е никак лесно, защото много отбори се борят за тези позиции, но ние сме един от тях. Първата ни работа е да спечелим утрешния мач, а след това ще правим равносметки за представянето. Искаме да печелим трофеи, взехме един, искаме да вземем още. Ние сме проект, все още се развиваме и вярваме, че вървим в правилната посока, но винаги може по-добре, защото просто добре не е достатъчно,” заяви Тен Хаг.

След това той потвърди, че Маркъс Рашфорд, който бе болен и пропусна мача с Борнемут ще е на разположение. В същото време отговори и на въпроси свързани с Антъни Марсиал, за когото в последно време се пише, че ще напусне “Олд Трафорд” през лятото.

“Когато Марсиал беше на разположение, ние играхме по-добре, отборът печелеше мачове, а той бележеше голове, но за тази цел трябва да е здрав. Ако не си на разположение, не можеш да вкарваш. Рашфорд поднови тренировки вчера и изглежда сякаш ще е на разположение. Все пак днес ще видим как е той, как се възстановява и тогава ще решим,” обясни нидерландският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация