Ман Юнайтед възобнови интереса си към Рабио

17:11
Ман Юнайтед възобнови интереса си към Рабио

От Манчестър Юнайтед са рестартирали преговорите с халфа на Ювентус Адриен Рабио, съобщава Николо Шира. Както е известно, договорът на френския национал с “бианконерите” изтича след месец и така той би дошъл на “Олд Трафорд” като свободен агент.

Ръководството на Юнайтед води разговори с майката на играча - Вероник, като любопитното е, че тя беше в основата за пропадналия трансфер на Рабио в тима преди година. Тогава двата клуба се бяха разбрали за трансферна сума в размер на 20 млн. евро, но високите претенции от обкръжението на играча накараха “червените дяволи” да се оттеглят. Той обаче направи силен сезон с 11 гола и 6 асистенции в 46 мача, като това може да е помогнало за подновения интерес на английския клуб.

Междувременно, Фабрицио Романо също пише за новия опит на Юнайтед да привлече 28-годишния полузащитник, който обаче е желан и от Байерн (Мюнхен). От Ювентус също са предложили нов договор на Рабио, но той отклонил предложението на настоящия си клуб, поради което преговори между двете страни не се водят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация