Поляци следят под лупа Краев

07:19
Поляци следят под лупа Краев

Полският Видзев следи под лупа ситуацията с халфа на Левски Андриан Краев. 24-годишният играч е бил наблюдаван няколко пъти през кампанията от скаути на клуба. Очаква се след края й да бъдат стартирани и разговори за правата му. Отборът от Лодз завърши на 12-ото място в крайното класиране на Екстракласата и иска да се подсили сериозно за новия сезон.


Краев дори е бил следен и от изненадващия шампион на Полша Ракув. На този етап обаче няма индикации, че от този клуб ще предприемат по-сериозни действияа за да си осигурят услугите на халфа.


През този сезон 24-годишният футболист е несменяем титуляр при "сините". В efbet Лига той бе на терена в 28 мача, в които отбеляза 2 гола. Участва и в 2 срещи за купата, в които се разписа веднъж, както и в 3 двубоя в Лигата на конференциите. Краев се справя добре и се очаква за първи път да бъде повикан и от националния селекционер Младен Кръстаич за предстоящите мачове с Литва и Сърбия. До момента той не е попадал в списъка на сърбина. Иначе Краев има 2 мача с екипа на "трикольорите".


През зимата за Андриан имаше официална оферта от унгарския Фехервар. Тя бе в размер на 600 хил. евро. Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обаче настоява да получи поне 1 милион за този футболист и затова до сделка не се стигна.


След края на сезона "сините" могат да осъществят няколко изходящи трансфера. Обект на интерес от чужди клубове са централните защитници Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Панамецът в момента е контузен. От повече от месец той лекува мускулна травма и може да пропусне и оставащите двубои до края на сезона. На "сините" им предстоят гостуване на Лудогорец и домакинство на ЦСКА - София, както и евентуален бараж за Лигата на конференциите.


"Тема спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация