Ал Хилал предлага на Меси по 600 милиона евро на година

07:17
Ал Хилал предлага на Меси по 600 милиона евро на година

Лионел Меси трябва да изиграе само още един мач до края на сезона в настоящия си клуб Пари Сен Жермен, след което отново ще стане свободен агент като какъвто дойде във френската столица. Оттук нататък следват спекулациите за бъдещето на световния шампион от Мондиал 2022 в Катар.

Последното бомбастично предложение, за което започна да се спекулира в медийното пространство е оферта, пристигнала от Саудитска Арабия, където клубът Ал Хилал Рияд иска фамозния аржентинец в рамките на следващите две години, като “шейховете” предлагат колосалните 1,2 млрд евро. Или иначе казано по 600 милиона евро на година, което е два пъти повече от това, което взима другата супер звезда на световния футбол - Кристиано Роналдо, в неговия Ал Насър Рияд.

Твърди се, че мениджърът на Меси - неговият баща Хорхе, подкрепя предложението на Ал Хилал, като самият играч вече трябва да прецени дали е съгласен да отпътува за Саудитска Арабия, където да прекара две години, които поради напредналата му възраст, може и да се окажат последните в активната му кариера.

Междувременно аржентинската медия "Оле" твърди, че предложения към играча има и от Интер, и от американския Маями в Мейджър лийг сокър, както и от клуб в елитната английска Премиър лийг, чието име обаче все още не се съобщава.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация