Барети неутрализираха подивял културист в центъра на Русе (видео)

00:31
Барети неутрализираха подивял културист в центъра на Русе (видео)

Състезател по културизъм буйства в центъра на Русе в понеделник. Наложи се намесата на барети, които го арестуваха.

Около 15 часа вчера гол до кръста млад мъж хвърляше знамената и късаше цветята пред сградата на Общината в града. После влезе в големия фонтан. След подаден сигнал на спешния телефон 112 на място дойдоха два полицейски екипа. Близо половин час служителите на реда се опитваха да убедят здравеняка да излезе от водата, но без успех. Негови познати също му казваха да се успокои и да излезе.

Наложи се пристигането на екип от Сектор "Специализирани тактически действия". Той избяга от фонтана, но беше настигнат при Паметника на свободата. Мъжът трябваше да бъде озаптен с електрошок и отведен в Центъра за психично здраве, където лекарите са му дали успокоително. Тепърва ще се установява дали действията му са извършени под въздействие на субстанции или има заболяване.

Впоследствие бе установена и самоличността на нарушителя. Става въпрос за 33-годишния професионален културист Иван Иванов.

Същият мъж преди седмица стреснал румънско семейство по пътя между Русе и Разград, като скочил върху капака на колата им в движение. Тогава Иванов бил по бельо.

Снимки: rusemedia.com

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация