Делегация от Саудитска Арабия е в Париж, договаря трансфер на Меси

06:42
Делегация от Саудитска Арабия е в Париж, договаря трансфер на Меси

Делегация от саудитския клуб Ал-Хилал е пристигнала в Париж, за да приключи многомилионен договор с Лионел Меси, научи АФП от два различни източника, близки до преговорите.


"Има делегация от Саудитска Арабия, която има само една цел - да се завърне с официално споразумение с Меси", коментира един от източниците, като посочва, че “шейховете” са се срещнали с бащата и агент на Меси - Хорхе.


"На последния етап от преговорите сме. Ако всичко е наред, Меси ще подпише и Ал-Хилал ще го обяви преди края на седмицата", коментира друг източник, който участва в преговорите.


В същото време Меси се свързва също и със завръщане в Барселона, като някои спекулации го изпращат и Интер (Маями) от американската Мейджър Сокър Лийг. Като че ли засега везните най-много накланят към Саудитска Арабия, където в момента световният шампион от Мондиал 2022 има стабилни връзки. Футболистът, който досега беше играч на Пари Сен Жермен, който от своя страна е е собственост на фонд на Катар, вече има тесни връзки със Саудитска Арабия, тъй като стана официален посланик на туризма на страната.


Засега обаче всичко остава в сферата на спекулациите, но не е изключено в близките дни да разберем бъдещето на един от най-талантливите играчи на нашето време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация