Саудитска Арабия ще харчи милиарди за мега трансфери, ето кои звезди се очаква да последват Роналдо

19:03
Саудитска Арабия ще харчи милиарди за мега трансфери, ето кои звезди се очаква да последват Роналдо

Халфът на Челси Н'Голо Канте също е сред трансферните цели на клубовете в Саудитска Арабия, твърди авторитетният френски вестник "Екип". Той е попаднал в списък с 10 известни футболисти, които биха вдигнали неимоверно нивото на местното първенство, както и медийния интерес. В него попадат още халфът на Реал Мадрид Лука Модрич, вратарят на Тотнъм Юго Лорис, защитникът на ПСЖ Сeрхио Рамос, футболистите на Барселона Жорди Алба и Серхио Бускетс, футболистът на Ювентус Анхел Ди Мария, както и напускащият Ливърпул Роберто Фирмино. Имената на останалите двама вече напълно известни на всички. Това са Лионел Меси и Карим Бензема. 

Властите в Саудитска Арабия са "в контакт с повече от 10 играчи, които са печелили световната титла или Шампионската лига, за да преминат в местното първенство от следващия сезон", обяви източник, който е близък до преговорите. Целта е повечето трансфери да приключат преди 11 август, когато е стартът на шампионата в Саудитска Арабия. 

От АФП обявиха, че делегация от Ал-Хилал е в Париж, за да финализира договора на Меси. Бензема пък вече е подписал част от документите преди преминаването си в Ал-Итихад. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация