Собственикът на Милан уволнява Малдини и Масара

06:40
Собственикът на Милан уволнява Малдини и Масара

Сериозно сътресение е напът да преживее италианският гранд Милан. Директорите на клуба Паоло Малдини и Фредерик Масара вече няма да са част от “росонерите”, предава журналистът Джанлука Ди Марцио. Малко по-късно и друга авторитетна фигура в медийния свят - Фабрицио Романо, препотвърди хипотезата за раздялата.


До тази ситуация се е стигнало след като собственикът на клуба Гери Кардинале е взел решението да уволни двамата специалисти.


През целия вчерашен ден медиите на “Ботуша” бяха силно развълнувани от среща между тримата, която навсякъде се тиражираше, че е минала под високо напрежение, като сега вече според мнозина се очаква само от клуба официално да съобщят новината за раздялата с двете емблематични фигури.


Твърденията са, че причината за тази ситуация е възникването на сериозни разлики във възгледите за управлението на клуба.


Новината вече обиколи интернет пространството, макар и все още да не е официално потвърдена, като през последните часове вече генерира силни негативни реакции насочени към американския президент от италиански произход.


Бившият играч на Милан - Кристиан Виери написа: “Ако Малдини напусне Милан, това ще е защото клубът не иска да похарчи дори едно евро. Кардинале е луд”, а някои фенове не бяха толкова дипломатични в изказванията си и подходиха по-емоционално, стигайки до обидни квалификации за Гери.


Към момента не се знае кой точно ще наследи Малдини и Масара на постовете им, но се спекулира, че това ще бъдат досегашният главен скаут на клуба – Жофри Монкада, и изпълнителният директор Джорджо Фурлани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация