Манчестър Юнайтед развързва кесията за датския Холанд

06:26
Манчестър Юнайтед развързва кесията за датския Холанд

Манчестър Юнайтед все повече засилва интереса си към младия нападател на Аталанта Расмус Хьойлунд. Мениджърът Ерик тен Хаг иска да освежи сериозно атаката на тима за следващия сезон и 20-годишният датчанин е едно от имената, които иска да доведе на "Олд Трафорд", пише "Мирър".


В Юнайтед не са се отказали и от желанието си да вземат Хари Кейн от Тотнъм, който си остава основната трансферна цел на клуба. В лицето на Хьойлунд обаче в клуба виждат добра опция за футболист, който да бъде резерва на Кейн и да се учи от него, или от някой друг сериозен нападател, който ще бъде привлечен през този трансферен прозорец.


На този етап привличането на Кейн изглежда доста трудна задача, тъй като от Тотнъм не са склонни да преговарят. Поради тази причина "червените дяволи" имат още две опции за атаката си в лицето на Виктор Осимен от Наполи и Рандал Коло Муани от Айнтрахт (Франкфурт).


Относно евентуалното привличане на Хьойлунд пък в клуба държат сериозен коз. Датчанинът е представляван от мениджърската агенция SEG, която работи и с наставника на тима Ерик тен Хаг. Затова англичаните се надяват това да им помогне в преговорите за нападателя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация