Пиерс Морган се заяде с поддръжниците на Меси

18:10
Пиерс Морган се заяде с поддръжниците на Меси

Английският журналист Пиерс Морган, чието интервю с Кристиано Роналдо стана причина за напускането на португалеца на Манчестър Юнайтед, изказа интересно мнение за набиращата сериозна скорост новина, че Лионел Меси е взел решение за бъдещето си и ще премине в Интер (Маями). Морган се превърна в едина от най-големите защитници на Роналдо и многократно нападаше и “червените дяволи”, както и техният мениджър Ерик тен Хаг за решението да го освободят. 

“Така, значи Меси напуска елитния футбол на 35 години, три години по-рано от Роналдо. Предполагам, че сега ще четем/слушаме същите остри и подигравателни статии от спортните специалисти, които го правеха по повод Кристиано, нали? (Предупреждавам: няма да го направим),” написа Морган в социалните мрежи. 

Меси все още не е оповестил официално плановете си за бъдещето, но в последните часове огромна част от големите световни медии излязоха със сходна информация, че аржентинската звезда е решил да премине в американския тим Интер (Маями), който е собственост на Дейвид Бекъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация