Петев: Мисля, че напълно заслужихме титлата

22:18
Петев: Мисля, че напълно заслужихме титлата

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев даде мнението си след победата над Черно море във Варна, която донесе на разградчани 12-та поредна шампионска титла.

"Искам да благодаря на нашите собственици Кирил и Георги Домусчиеви за доверието, което ми дадоха в труден момент за Лудогорец. Най-важното беше да спечелим шампионата, честитя на всички в нашия клуб. Това е 12-а поредна титла за целия клуб. Радвам се, че трудно излязохме от трудната ситуация. Честитя на момчетата, които във всяка тренировка искаха да се подобряват. 

Мисля, че напълно заслужихме титлата. Футболистите си свършиха работата по най-добрия начин. Този път станахме шампиони по-трудно, но треньорите трябва да се адаптираме по най-бързия начин, това ни е работата. Направихме добра симбиоза, в очите на футболистите се виждаше, че искат да победят. Беше много трудно, но мисля, че напълно заслужено спечелихме шампионската титла. 

Естествено, че трябва да изглеждаме много по-добри, но най-важно е за мен мотивацията на момчетата в тренировките. При всички положения трябва да се подобрим, Игор Тиаго ни напуска, знаете това - ще търсим и на други позиции конкуренция, това е отворен процес. Трябва да се реагира по най-бързия начин, времето е малко, но ще се стремим по най-добрия начин да подготвим отбора", каза Ивайло Петев на "Тича".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация