Бразилия и Аржентина с нови издънки

11:53
Бразилия и Аржентина с нови издънки
Бразилският национален отбор по футбол бе освиркан от собствената си публика в Рио де Жанейро, след като не успя да победи Боливия в квалификационен мач за Световното първенство. Гостите успяха да удържат резултата 0:0, въпреки че играха повече от половин час с човек по-малко.

Избраниците на Карлос Дунга не успяха да реализират множеството голови положения, които създадоха, а звездата на "селесао" Роналдиньо бе заменен в 75-а минута поради контузия.

Другият голям фаворит в зона Южна Америка Аржентина завърши 1:1 при гостуването си на Перу. За "гаучосите" се разписа Камбиасо в 83-а минута, а изравнителното попадение за перуанците бе дело на Йохан Фано в самия край на срещата.

В другите два мача от снощи Чили се наложи над Колумбия с 4:0, а Уругвай и Еквадор не успяха да си отбележат гол. Във вторник Парагвай победи Венецуела с 2:0.

В касирането за участие на Мондиал 2010 в Южна Америка води Парагвай с актив от 18 точки, следван от тимовете на Бразилия, Аржентина и Чили с по 13 спечелени точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация