Рууни: Уолкът е най-бързият в света

13:23
Рууни: Уолкът е най-бързият в света
Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви, че колегата му в атаката на Англия Тео Уолкът е най-бързият играч в света. Рууни засипа младока на Арсенал с похвали, след като 19-годишният футболист отбеляза хеттрик на Хърватия. Снощи Англия взе гостуването си на стадион "Максимир" с 4:1, а възпитаникът на Сър Алекс Фъргюсън вкара едно от попаденията.

"Тео беше брилянтен. Дава ни нещо по-различно в играта. Той е може би най-бързият нападател, който съм виждал. В срещата с Андора показа, че има много добри качества, но снощи беше просто невероятен", заяви 22-годишният Уейн Рууни.

"Мисля, че след последните два мача Тео ще се наложи като титуляр в Арсенал, а също така и в националния отбор на Англия", прогнозира съотборникът на Димитър Бербатов за 19-годишния талант.

"Той е млад, но много опасен за противниковата защита. Изключително съм щастлив за него. Уолкът е един от най-значимите млади футболисти в Англия. Бързата му и опасна игра е несравнима", заяви на свой ред селекционерът на "трите лъва" Фабио Капело.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
11.09.2008 19:40

Аплодисменти за Тио,адмирации и за Уейн.Щом доказан играч като Рууни се исказва така ласкаво за Тио,то нападателя на Арсенал го очаква може би титулярно място в национала.