Край! Футболът ни се изчисти

15:38
Край! Футболът ни се изчисти
На провелата се днес среща между президентите на футболни клубове в България и реферите в първенството ни е било решено да се подпише етичен кодекс от двете страни. Целта на документът е съдиите да ръководят безпристрастно срещите между нашите отбори и върху тях да не се оказва натиск.

Всички клубове от "А" група ще си поделят наравно 40 процента от парите за телевизионни права, а останалите ще бъдат разпределяни според класирането на отборите, стана ясно след срещата на футболните шефове.

Отборите ще получат по най-малко 134 000 лева, като част от сумата ще трябва да инвестират в подобряване на базите си.

Президентът на ЦСКА Александър Томов обяви, че е доволен от договорените пари за клубовете от телевизионните права, но смята, че те не са разпределени правилно между отборите.

"От тези ТВ права губещите са ЦСКА и Левски. Парите не са разпределени правилно и ние и Левски сме потърпевши от това разпределение. Все пак има известен напредък. Става въпрос за доста повече пари в сравнение с предни години", каза Александър Томов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

titi13
11.09.2008 18:25

Това е пълна порнография! КОЙ ЗАБЛУЖДАВАТ? НЯМА УРЕДЕНИ МАЧОВЕ........... НЯМА ВЕЧЕ НАТИСК ВЪРХУ СЪДИИТЕ.......... НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НИЩО..............
ТОВА Е НЕ СРАМ, НЕ ПОЗОР, ТОВА Е ПОГРЕБЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ ПРЕД ЕВРОПА.!

Пристрастно съдийство за Левски и ЦСКА, връщане на откраднати точки на Локо Сф. и Литекс от тия от горе, балтии, балтии и пак за златната среда! Ако някой отбор се надигне срещу Левски то той бива съсипан от съдийската комисия и др., които влиаят на футбола у нас!
Тази година такива потърпевши са Локо Сф.(Сандански) Черно море ( с черноморец във варна) Славия (във Сливен) и Миньор (в мача си с Беласица в Сандански)! ))))))))))))))
малко отбори са нали? е, има още 27 скапани кръгове! Нали?

drummer
11.09.2008 16:42

Тази тъжна снимка говори много ...! Зачервения като рак, гл. счетоводител на един столичен отбор, безпомощния президент на БФС, и небезпомощния президент на един провинциален отбор. По всичко личи, че в момента спасяват .....някой!

wba
11.09.2008 16:12

човек и друг да доиде пак ще сме на същото положение,защото сме шибан народ то бива бива да крадеш и лъжеш ама от българите по големи няма
срам
срам
позор

dracula_88
11.09.2008 15:52

Да бе, то така лесно се изчиства... Най-големите лъжци, довели до срам БГ футбол, та даже и спорт седнали на маса и си обещали да бъдат "етични". И подписали договор... сигурно за честност в лъжите "да не се пееме едни други, пак заедно ше крадем". Да се маха цялото ръководство на БФС, няма да е цялото решение на проблема, но все отнякъде трябва да се почне.