Футболистите на Левски с нова премяна

20:03
Футболистите на Левски с нова премяна
Футболистите на вицешампиона на България Левски Владимир Гаджев и Георги Сърмов влязоха за кратко в ролята на манекени.

Модна къща "Агресия", която от няколко години облича футболистите на "сините", представи днес новата колекция костюми предназначена за представителния тим, съобщава официалният сайт на клуба.



В ролята на модели бяха футболистите Гаджев и Сърмов, които позираха пред фотообективите. Впоследствие представителите на модната къща Юлияна Петкова и дизайнерката Йорданка Арнаудова дадоха кратка пресконференция.

"Винаги се стремим да поднасяме на нашите приятели от Левски най-доброто от колекциите, в унисон с модните тенденции. Надяваме се и за бъдеще да продължим нашата съвместна работа", сподели Юлияна Петкова.

"Тазгодишните модели са с вталена линия, които са изключително модни в последно време. Дрехите са изработени с платове от Италия и са изцяло от естествени материали", каза от своя страна Йорданка Арнаудова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
08.10.2008 22:31

rado_kz91, да си чувал за:" Пременил се Илия, погледнал се ...пак в тия". Много е актуална за манекените от Подуяне!!!

lastkoz
12.09.2008 18:17

Ето това се казва коментар. Радо91 Президент!!!

rado_kz91
12.09.2008 02:25

Няма съмнение, модна къща "Агресия", ще неправи всичко възможно да поднесе на играчите на Левски най - доброто. Няма, обаче, да е лошо играчите от Герена да последват примера за висок професионализъм даден от родните дизайнери и направят всичко възможно да зарадват нас милионите сини привърженици.