Футболистите на Левски с нова премяна

20:03
Футболистите на Левски с нова премяна
Футболистите на вицешампиона на България Левски Владимир Гаджев и Георги Сърмов влязоха за кратко в ролята на манекени.

Модна къща "Агресия", която от няколко години облича футболистите на "сините", представи днес новата колекция костюми предназначена за представителния тим, съобщава официалният сайт на клуба.В ролята на модели бяха футболистите Гаджев и Сърмов, които позираха пред фотообективите. Впоследствие представителите на модната къща Юлияна Петкова и дизайнерката Йорданка Арнаудова дадоха кратка пресконференция.

"Винаги се стремим да поднасяме на нашите приятели от Левски най-доброто от колекциите, в унисон с модните тенденции. Надяваме се и за бъдеще да продължим нашата съвместна работа", сподели Юлияна Петкова.

"Тазгодишните модели са с вталена линия, които са изключително модни в последно време. Дрехите са изработени с платове от Италия и са изцяло от естествени материали", каза от своя страна Йорданка Арнаудова.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
08.10.2008 22:31

rado_kz91, да си чувал за:" Пременил се Илия, погледнал се ...пак в тия". Много е актуална за манекените от Подуяне!!!

lastkoz
12.09.2008 18:17

Ето това се казва коментар. Радо91 Президент!!!

rado_kz91
12.09.2008 02:25

Няма съмнение, модна къща "Агресия", ще неправи всичко възможно да поднесе на играчите на Левски най - доброто. Няма, обаче, да е лошо играчите от Герена да последват примера за висок професионализъм даден от родните дизайнери и направят всичко възможно да зарадват нас милионите сини привърженици.