Венгер: Отвратен съм от шейхове, няма да продам Сеск!

12:04
Венгер: Отвратен съм от шейхове, няма да продам Сеск!
Арсен Венгер въстана срещу новите собственици на Манчестър Сити изригвайки: "Не искаме да продаваме Сеск Фабрегас дори срещу 135 милиона паунда."

Шейховете, които поеха управлението на "гражданите" открито заявиха, че желанието им е да привлекат не една футболна звезда, за да превърнат Сити в отбор №1 на планетата. В списъка с имена фигурират както испанският национал, така и звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо.

Френският наставник на "топчиите" продължи своето виждане по въпроса: "Правилата са прости. Нека да започнем да ги зачитаме. Не може току що дошъл и да започнеш да говориш как следващата седмица ще предложиш заплата от 250 000 на Роналдо и 135 милиона на клубът, с който играчът има договор."

"Футболът не е супермаркет. С идването на чужди собственици в Премиер Лигата позициите на мениджърите са силно разклатени."

"Важно е да бъдеш наясно точно от какви играчи имаш нужда, а някой просто си нямат и идея. Това определено е много погрешен път."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lastkoz
12.09.2008 16:14

Прав е че не става само с пари. А и първото нещо което Шейховете трябва да направят е да купят добър мениджър и той да казва кой да се купува и кой не. Защото в един отбор трябва да има кой да продава тениски, но и да има кой да рита топката