Приехме етичния кодекс и Юри Галев удари съдия

11:17
Приехме етичния кодекс и Юри Галев удари съдия
Само броени часове след като бе приет href=\"http: / /www .winner .bg /actualno /read1588 .html\" target=\"_blank\">етичния кодекс в българския футбол < /a> , президентът на втородивизионния футболен Рилски спортист Юри Галев удари съдия .
/>
/> Това се случи на срещата на юношите старша възраст (родени през 1991 година) на самоковския тим срещу ЦСКА , съобщава "Дарик" .
/>
/> Спорът възникнал в 89-та минута при резултат 1:0 в полза на ЦСКА , когато при атака на домакините топката е изчистена от голлинията с гърди от защитник на "армейците" . Босът на Рилецо обаче , не бил на същото мнение претендирайки за дузпа .
/>
/> Събувайки своите джапаки , Галев влиза на терена и удря с глава главния съдия . Притеклият се на помощ делегат на срещата също не бил пожален от президента , като и той бил ударен с глава .
/>
/> Мачът е прекратен за няколко минути , след което е даден и неговият край .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
12.09.2008 16:39

Като иска да се бие нека си спретне едни свободни боеве в Самоков.Па тогава да му се утепат на него едно хубаво.Бил се опитвал да прави нещо.И какво прави Юри Галев /освен пари за себе си/ за клуба,за града и за привържениците .Този човек е за прокурор / както и повечето президенти на клубове/.А ако иска може да се събере с Дражев, Андреев, Стефанов, Томов и Христолов и да напишат една книга с работно заглавие "Как не се управлява футболен клуб".

goalkeeper
12.09.2008 16:22

Ем кво няма да ги бие. Той се мъчи да направи нещо и накрая, когато има шанс за точка, некъв смърдел се прави, че нищо не е видял, щото цецка трябва да си вземела трите точки. Само бой и сръбска музика за такива.

beto
12.09.2008 15:09

На запад съдиите неса по свестни от наште.Пък не се създава такава истерия около тях.Нито ги заплашват а пък още повече да им посягат.А тука наште футболни босчета са свикнали за всичко да обвиняват съдиите,времето,терените и какво ли не още.Нека първо погледнат себе си.Защото на днешният мач ще набият някой съдия а на следващият ще платят на същият за да прецака съперника им.Най добре футбола да се изчисти веднъж завинаги от хора, като Юри Галев.От тях полза няма никаква.

ivan4o45
12.09.2008 15:02

юри да отиде горе във бфс и там да ги попляска ама и другите да отидат не само тои

George_Best
12.09.2008 14:31

Малко им е на садиите, но лично за мен трябва да се бият не само садиите а хора като борислав михайлов които вредят на футбола.

wba
12.09.2008 11:29

кодекса е така,за журналистите също.Това им е работата,ама и те ядат пердах понякога щото си врат носа на всякъде

Bambaleo
12.09.2008 11:26

неразбирате ли че това с кодекса е просто фарс и отчитане на дейност,ех тези журналисти толкова тъпи че няма на къде.
За всяка подадена информация кълват като риби.