Манчестър от Свищов: Юнайтед ще бият и Бербатов ще вкара гол

09:55
Манчестър от Свищов: Юнайтед ще бият и Бербатов ще вкара гол
"С нетърпение очаквам дебюта на Димитър Бербатов за Юнайтед", споделя Манчестъра от Свищов. Станалият известен с желанието си да получи името на любимия си отбор свищовлия Марин Здравков Левиджов, продължава да води битка със съдебната система. Един от най-ревностните привърженици на "червените дяволи" успя да смени името си от Марин на Манчестър, но все още среща трудности с фамилията Юнайтед. Потърсихме Манчестър от Свищов във връзка с предстоящото дерби от Висшата лига на Англия между отборите на Ливърпул и Манчестър Юнайтед. Ето какво сподели свищовлията за предстоящата среща на "Анфийлд", трансфера на Бербатов и очакванията от сезона за Юнайтед.

- Здравей Манчестър! Какво очакваш от предстоящия сблъсък на "Анфийлд" между Ливърпул и Манчестър Юнайтед?

- Какво очаквам, очаквам Юнайтед да бият и Бербатов да вкара гол. Чакам мача с нетърпение.

- Споменаваш Бербатов? Как оценяваш трансфера на Митко на "Олд Трафорд"?

- Месец и половина бях на нокти. Желаех този трансфер много и се радвам че се осъществи. Аз съм първият българин, който си смени името на Манчестър, а той е първият български футболист, който подписва договор с клуба. Съдбата се е намесила.

- Ще успее ли Митко да се пребори със силната конкуренция в лицето на Тевес, Рууни и Кристиано Роналдо за титулярното място?

- За себе си съм убеден, че той ще бъде титуляр. Всички са професионалисти в клуба и е нормално да няма слаби футболисти.

- Това ли е най-силният отбор на Манчестър Юнайтед, който ти си спомняш?

- Не съм гледал Юнайтед през 60-те. През 99-та имаха силен отбор, но все пак вярвам на сър Алекс, който каза, че това е най-силният отбор, който той е тренирал някога.

- Ще успеят ли "червените дяволи" да защитят титлата си в конкуренцията на Арсенал, Челси и Ливърпул?

- Сигурен съм, че ще станат шампиони! Аз тези неща ги предчувствам. Фъргюсън може да ги изведе отново до титлата.

- Следващата седмица стартира Шампионската лига, до къде ще стигне Юнайтед?

- Надявам се на финал. Форматът на лигата е такъв, че в даден момент всичко може да се случи, но все пак гарантирам поне полуфинал.

- Кой е най-запомнящият се мач за теб в историята на Юнайтед?

- Доста са. Настръхвам от финала с Байерн Мюнхен, от там ми дойде и мотивацията да си сменя името. Имаше и една среща с Тотнъм от първенството. Губехме на почивката с 0:3 като гости, но все пак обърнахме мача и победихме с 5:3. Наистина са доста, но с Байерн бе върхът. Не говоря за качество на игра, а за усещане.

- Какво ще кажеш за финал?

- Поздравявам всички фенове на Юнайтед и Бог да пази Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация