Венци Стефанов \"притеснен\" от ЦСКА

15:18
Венци Стефанов \"притеснен\" от ЦСКА
Президентът на Славия Венци Стефанов заяви в дискусионен клуб "Футбол бг", че при обективно съдийство в неделния мач срещу отбора на ЦСКА няма от какво да се притеснява.

В типично свой стил той помоли журналистите да осведомят хората от ЦСКА, че " Славия умира от страх".

Повече време шефът на "белите" отдели за срещата през вчерашния ден между родните рефери и другите президенти на футболните ни клубове. Стана ясно, че реферите ще бъдат санкционирани своевременно при допуснати нарушения, докато самите собственици на отборите няма да могат да говорят относно съдийството.

Стефанов не пропусне да засегне и темата за поръчковото съдийство в България, която в последните седмици придоби застрашителни размери. Според него не е ясно, защо съдии като Момчил Врайков и Димитър Димитров - каубоя се опитват да бъдат върнати в съдийството. Човекът №1 на "Овча купел" похвали действията на Ристосков, като определи постъпката му като смела.

Относно трансферът на Здравко Лазаров в ЦСКА и ситуацията около Благой Георгиев, Венци Стефанов поясни, че "електричката" е предпочел да премине в ЦСКА, докато героят за нашите национали в мача с Черна Гора Георгиев е имал предложение от Литекс, но сам е решил да остане в Славия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация