Юнайтед загуби при дебюта на Бербатов

16:42
Юнайтед загуби при дебюта на Бербатов
Отборът на Ливърпул победи Манчестър Юнайтед с 2:1 в дербито на 4-я кръг в английската Висша лига. Дебют за "червените дяволи" направи капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов, който излезе като титуляр и игра през целия мач.

Първото полувреме на срещата завърши наравно 1:1, като точен за Юнайтед беше Карлос Тевес. Аржентинският нападател вкара още в 3-а минута, след прекрасна асистенция на Димитър Бербатов. Изравнителното попадение за домакините дойде след неразбирателство в отбраната на шампионите, като Уест Браун си отбеляза автогол в 26-а минута.

През втората част по-активни бяха футболистите водени от Рафа Бенитес, които заслужено достигнаха до победата. Раян Бабел направи 2:1 в 77-а минута на двубоя, с което и оформи крайния резултат в едно от най-големите дербита в Англия.

В 89-а минута Неманя Видич от състава на Юнайтед бе изгонен от игра за получаването на втори жълт картон.

Резултати от срещите във Висшата лига с начален час 17:00:

Блeкбърн – Арсенал 0:4
Фулъм – Болтън 2:1
Нюкясъл – Хъл 1:2
Портсмут – Мидълзбро 2:1
Уест Бромич - Уест Хям 3:2
Уигън – Съндърланд 1:1.

От 19:30 часа е срещата Манчестър Сити - Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ihkirov
17.09.2008 17:39

Момчета ...ако се придържам по етикет ще кажа ,че всеки е прав за себе си .Обаче ако говоря директно ще кажа...абе бъдете малко повече патриоти.Това направил Бербо онова направил.Абе вие се извъдихте по големи разбирачи от специалистите които оцениха Бербатов на тази цена за която го купиха от Тотнъм.Но пак казвам всеки си има право на мнение.А иначе само можем да се радваме че българин е постигнал толкова много.А иначе ако я карате така...само мангалите и турците ще се кефят че за пореден път българите си завиждат и се джафкат.

LMnik
14.09.2008 11:34

Уважавам феновете на Ливарпул,но послете си само колко щяха да са загубите на Букмеикарите ако мача бе свършил 1 или Х. Мачове се уреждат доре и в Англия. За всички скептици ще спомена само Милан-Ливърпул 3-3(най-добрата защтита за сезона пуско три голо второто полу време). Бъдете реалисти.

liverpool77
14.09.2008 10:57

Meho езика ти е грубичък Относно мача, то няма какво да се коментира, ако в последните 2 сезона Юнайтед поне на "Анфийлд" биеха с много късмет, този път бяха не само надиграни, а тотално надиграни. Не може постоянно да разчиташ на чудо ... Видимо Юнайтед без Роналдо са гола вода, а ние дори без Торес и Стиви Джи играхме повече от "грозен" футбол, както се опитаха да обяснят наскоро разни фенове на уж най-добрия отбор. Загуба от Зенит, а сега от нас ... продължението следва ....

gerrard_888
14.09.2008 04:11

фанатика : приятелю не говори 4е головете са били бълъшки , защото си бяха 4исто и просто изработени от игра4ите на ЛИВЪРПУЛ но какво да се прави 4е ман4естер са допуснали грешки и са дали възможност на 4ервените в ма4а да отбележят това си е тяхен проблем така или ина4е първият гол ако не беше браун да вкара зад него беше игра4 на ЛИВЪРПУЛ и той щтеше да направи същото така 4е си е напълно изработен гола както и втория . И послушай думите на коментатора "ТОВА БЕШЕ ШАМПИОНСКА ПОБЕДА ЗА ЛИВЪРПУЛ " а за Бербо толкова си може мом4ето и толкова играе

FaNaTiKa
14.09.2008 03:57

За първи мач е нормално. Виж, че не е сработен с отбора. Тръгва да им подава по един начин, те очакват по друг. Асистенция за първи мач не е малко, но като цяло Манчестър игра много слабо. Тевез игра най-добре от Юнайтед, но Ливърпул бяха в пъти по-добри и макари с балъшки голове, те победиха заслужено.
За първи мач няма какво да му се сърдиме на Митко, на фона на съотборниците си от отбраната, беше цветущ. Наистина загуби много топки обаче.

Да се надяваме, че вбъдеще ще се сработи с отбора му и ще започнат да го търсят с ценрирания и по-чести пасове. Видя се, че има случай, в които си пречеха Руни и Бербатов. Те подадът една топка и той е свикнал в Тотнъм и в националния да го търсят по-често него, но сега топката е насочена към друг, а и той тръгва. На гола не се зарадва въобще.

major_Gluteus
13.09.2008 20:33

Lazialcho ти си толкова мърсисайдец колкото аз съм марсианец .Дори не знаеш какво означава този дума така,че не я използвай.

major_Gluteus
13.09.2008 20:28

Бербатов направи изключителна асистенция. След такова подаване дори и Гонзо може да вкара.Той направи гола на Ман. Юн.Това е повече от достоен дебют срущу такъв велик отбор като Ливърпул.Освен него има още 10 играчи на червените дяволи някои от които бяха много слаби.

meh0
13.09.2008 18:59

Този stallone е толкова прост, че не се осъзнава какви ги говори, пълен нещастник. Къде да отиде бе глупендер в Манчестър Сити ли ? където за ШЛ могат само да мечтаят

Lazialcho
13.09.2008 17:55

Много се радвам за Ливърпул !! Аз съм си мърсисайдец отдавна и начина , по който победиха днес и наложената от тях игра ме зарадва максимално! Желая им успех в битката за шампионата тази година и минимум 2ро място ! Успех!

beroni
13.09.2008 17:19

stallone, говориш сякаш Бербатов е отишъл в някакъв третодивизионен отбор, ебати ... Не харесвай Манчестър, но барем подкрепяй българина в него .....

dracula_88
13.09.2008 16:49

Днес Юнайтед бяха много зле, тотлано ги надиграха, най-вече втората част... и това 2:1 им беше малко. Митко направи отлична асистенция, но общо взето след това Шкъртел и Карагър не му дадоха много шанс, както на него, така и на отбора му. Джерард вдъхнови мноо колегите си, а Манчестър просто бяха неузнаваеми. Честита победа на всички фенове на "мърсисайдци", това бе най-добрия мач от началото на сезона. Радвам се, че най-после биха този опопнент.

grosseto
13.09.2008 16:44

Ха,ха Бербатов толно го хфалиа че ще фкара гол

stallone
13.09.2008 16:43

и със загуба ше завърши бербатов манчестър няма да са класират за уефа даже браво бербо! следващия път ти си наред да вкараш автогол.. и другия път мисли преди да идиш в някъв отбор