Наполи нанесе първа загуба на Интер

10:04
Наполи нанесе първа загуба на Интер
Отборът на Интер записа своето първо поражение в италианската серия "А" през настоящата кампания. За последно "нерадзурите" бяха губили от отбора на Рома на 18-сти април 2007г.

Отборът на Роберто Манчини излезе без повечето си титуляри и това може би се оказа пагубно за неговите възпитаници.  Срещата започна отлично за Наполи, които още в третата минута след груба грешка на вратаря на Интер, Сезар и техничен прехвърлящ удар на Салайета поведоха с 1:0. До края на полувремето домакинитe имахa още три-четири голови положения, но този път стража на гостите се реваншира за гафа си в началните минути.

През второто полувреме събитията на терена не се промениха, като положения за гол имаше и пред двете врати, а добре познатия ни Матераци се опита да си вкара ефектен автогол, но Сезар внимаваше. Домакините имаха правото да изпълнят наказателен удар, но Салайета го пропусна. Така двата отбора завършиха при резултат 1:0, а победата изпрати Наполи на 11-ата позиция. Разликата между Интер и преследващите ги Рома се сведе само до шест точки.


СЪСТАВИ:

Наполи:
Джианело, Сантакроче, Канаваро, Контини, Данини (Грава), Блази, Гаргано, Хамшик (Болиасино), Савини, Лавеци, Салайета


Интер: Сезар, Майкон, Ривас, Матераци, Киву (Санети), Маниш (Станкович), Виейра, Пеле, Фиго (Солари),  Суазо, Балотели


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

johnieboy
04.03.2008 10:04

Разликата между Рома и Интер е само 6 точки напълно реално и логично е да бъдат изместени от върха... Но за съжаление на всички фенове на футбола трябва да ви е ясно, че Морати няма да го позволи и това няма да стане с по-добра игра на терена...

mitko2026
03.03.2008 18:55

Пффф абе пичове, не знам само някой наистина вярва ли че Интер може да загуби титлата си??? Просто вие не виждате ли какво става когато те са под напрежение... подкрепа от съдията и готово... мача е техен, взимат своето, няма друг начин, просто няма и трябва да се примирим всички-нерадзурите ще са шампион и този сезон

DuKe_Of_HaZzArD
03.03.2008 17:55

Рома ще се борят до последно!!! В момента те са по-добрия отбор и имат по-лесна програма да края на първенството. Интер, ако я карат така ще бъдат застигнати доста скоро. Надявам се Рома да успеят да поддържат добрата си форма и да се преборят с Интер за титлата, защото го заслужават за разлика от това смешно съдийско отборче- прИнтер.

doktora_vn
03.03.2008 16:25

Интер е зациклил това е ясно - но дали има кой да се бори с него в Италия???