ЦСКА излезе начело в шампионата

19:16
ЦСКА излезе начело в шампионата
Шампионите от ЦСКА победиха Славия с 2:1 в дербито на 5-я кръг в "А" футболна група. След победата, която постигнаха "червените" на стадиона в квартал "Овча Купел" в София, те поведоха и в класирането на родния ни шампионат с актив от 12 точки.

Резултатът в изключително интересния двубой откри Йордан Тодоров в 14-а минута, след грешка в отбраната на Славия. До края на първото полувреме "армейците" имаха още няколко добри положения за отбелязване на ново попадение, но вратарят на "белите" Йордан Господинов успя да опази резултата непроменен.

Малко след началото на втората част паднаха два гола за една минута. В 54-а минута нападателят на Славия Тодор Колев изравни за своя отбор, а в ответната атака Тодор Янчев отбеляза за "червените" с глава, след пас на новото полълнение на отбора Здравко Лазаров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CandyBoy
15.09.2008 02:45

С 2 дуспи и червен картон в началото на мача и то като домакин на "коравия" тим на Черно Море и Милан ще вземат 3-те точки.Евала на "Евро Боеца" УеФски ПодХуяне.Това е "отбора" , който ЩЕШЕ да ни представя в Европа.А за нашите какво да кажа ... резонна победа с/у СлаБия и заслужено отново на върха където ни е мястото.Искам да попитам...Кой сега е №1 ?!

mario1914
15.09.2008 00:05

Getcatta-разбирам,че твоята Цецка не ти е дала повод за радост в Европа последните 20 години,ама щом всички чорбета паднахте толкова ниско,че радостта ви да се изразява само в това Левски да пада...... мечтаеш си как да печелиш от Сините...ти до сега щом не си спечелил от нас?Не за друго,ама нали си голям разбирач.....

Getcatta
14.09.2008 21:03

Аз не се радвам толкова, че сме ги били, радвам се че на батков говедцата за нищо не стават и си мечтая как ще печеля от тях в мачовете с тия дето : няма да ви жилят - те ще ви изтрескат директно: запомни го!!!!

SaDisTa
14.09.2008 20:07

като гледам снимката,ако всички в ЦСКА ритат с толкова сила и желания ще вземете шампионата по мързел.Не се надъхвайте като бихте Славия и станахте 1ви,това не означава че ще станете шампиони.Една битка не прави войната

kampro
14.09.2008 19:43

Аре не се сили толкова,че сте победили Слабия не означава че сте взели шампионата!

Getcatta
14.09.2008 19:25

Чудя се на Венци Стефанов.... абе като си знаеш отборчето, що се ежиш. ЦСКА и с дублиращшят отбор ще бият Славия! Не че са слаби, ами и няма кой да ги подреди, всъщност и те като тия от под Уене- с трици маймуни хващат..