Роналдо: Феновете ме обичат, аз съм герой!

20:55
Роналдо: Феновете ме обичат, аз съм герой!
Кристиано Роналдо смята, че ще бъде посрещнат като герой от феновете на Манчестър Юнайтед при неговото завръщане в сряда в мача срещу испанския Виляреал от груповата фаза на Шампионската Лига.

За крилото на "червените дяволи" и португалския национален отбор това ще бъде първи мач, след контузията, която лекуваше дълго време и сагата около преминаването му в Реал Мадрид. Въпреки трансферната сага с "белия балет" и изявеното желание да премине в гранда от Мадрид, сега Роналдо явно е на друго мнение.

"Когато нося фланелката давам всичко от себе си. Аз съм част от историята на този клуб. Щом започна да играя феновете ще ме заобичат отново."

Относно спекулациите свързващи го с трансфер при съгражданите от Манчестър Сити, носителят на "Златната обувка" за изминалия сезон заяви: "Не се виждам с екипа на другия отбор от Манчестър".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crissstiano
17.09.2008 21:30

Гей ама ги сменя путките кът носни кърпички

lastkoz
15.09.2008 23:28

Като го гледам не само за коса ще са геловете. Може мотото да е "Гелове за Гейове" или нещо подобно.

rado_kz91
15.09.2008 23:01

Ако сър Алекс Фергьосън успее да го пробута в някоя реклама ще използва максимално потенциала на разглезената си звезда. Предишният манекен с номер 7 в отбора на "Червените дяволи" доста успешно се справяше с продажбата на самобрасначки, но мисля че геловете за коса са все още свободни.

Crissstiano
15.09.2008 22:56

Най-добрия е и ще им го сложи на челси в ................ ще им свърши серийката без загуби у дома

lastkoz
15.09.2008 21:12

Дори и да е на светлинни години, не мислиш ли че и на него скромността му е на също толкова голямо разстояние. Че е мн добър е така, ама и на мене почна вече да ми писва от неговите изцепки и самохвалства !

FaNaTiKa
15.09.2008 21:09

как може да обиждаш Кристияно Роналдо, като си светлинни години зад него