Благой Георгиев замесен в нов расистки скандал

13:11
Благой Георгиев замесен в нов расистки скандал
Благой Георгиев, който от този сезон отново облече фланелката на Славия може да бъде наказан с лишаване от състезателни права за срок от 3 мача.

Причината е назряващият скандал, породен от расистките нападки от страна на българския национал към камерунския страж на ЦСКА Беконо.

Очевидци са споделили, че Георгиев е казал на Беконо "Ще ти е... майката маймуно черна." Играчът на "червените" след самата среща пък допълни, че освен това му е било казано и "Педерест черен".

ФИФА и УЕФА отдавна се борят срещу расизма и ако вината на футболистът се докаже, то го очаква сурово наказание. Такова ще понесе вероятно и самият клуб, след като и привърженици на отбора са отправили неприлични жестове и обидни думи към африканския футболист при напускане на стадиона след края на мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
15.09.2008 15:31

Значи ако го напсувам на майка, и на леля, и на стринка може да се размина и без наказание, ама ако кажа на черния, че е черен ще ме накажат. Беконо си е черен и това е истината, сега остана да се докаже, че е и педераст. Във футбола и във всеки спорт това са нормални неща. Не вярвам Беконо да се е засегнал много. Сигурен съм, че и неговите съотборници му викат негър или нещо от сорта. Като не иска да му викат така да си беше останал в Африка при другите и да не краде хляба на нашите момчета. В Африка да не би да не викат на нас белчовци или нещо подобно, ама никой не ги глобява за това, а и мен не ме обижда. Щели да накажат Славия, заради публиката, а другите публики като се псуват една друга и псуват играчите...това е позволено, ама маймунските звуци не са. АБЕ Я СИ....

gaby98
15.09.2008 13:41

наказание за Благой друг път.ако всеки чернокож -цветнокож се прави на ощипана ученичка след мач,всички мачове трябва да се играят при закрити врати и по 20-30 българи да са наказани.Обидил се бил този грозник Беконо, ама може той да да прави неприлични предложения на нашите моми.ВСИЧКИТЕ ПРАСЕТА НА МЕЗЕТА пардон НА БЕКОН