Тери изгоря за мача с Манчестър Юнайтед

18:47
Тери изгоря за мача с Манчестър Юнайтед
Капитанът на английския Челси Джон Тери ще пропусне мегасблъсъка с отбора на Манчестър Юнайтед от 5-ия кръг в английската Премиер Лига.

В сблъсъка със съгражданите на "червените дяволи" МанчестърСити, английският национал получи директен червен картон десетина минути преди края на срещата. Според правилата в английския футбол това означава наказание от 3 срещи.

От ръководството на лондончани заявиха, че ще обжалват наказанието, но решението на главният арбитър вероятно ще остане в сила, освен ако самият той не реши да промени своята гледна точка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teodosi_4elsito
15.09.2008 20:38

Картонът е даден неправомерно!И не говоря само като фен на Челси,а като човек,който се интересува от футбол изобщо!По правилата за такова нарушение се дава червен картон,само ако той е КРАЕН защитник.А както всички видяха,че имаше хора зад него!Да се надяваме,че картонът му ще бъде свален до началото на ма4а с Манчестър Юнайтед!

Bai_Bradar
15.09.2008 19:15

За мене ситуацията си беше за ЖЪЛТ картон!

lastkoz
15.09.2008 19:15

Това е наистина лоша новина за отбора на Луиш Фелипе Сколари, но аз съм на мнение че все пак Челси ще е по-добрият отбор след 90-те минути на "Стамфорд Бридж". Успех на Челси, победа с 2:1 и гол за Бербатов.