Вила закотви Тотнъм на дъното

07:46
Вила закотви Тотнъм на дъното
Отборът на Стилиян Петров и настоящ съперник на нашият Литекс за Купата на УЕФА Астън Вила постигна важна победа късно снощи надделявайки над бившия отбор на Митко Бербатов Тотнъм с 2:1.

По този начин бирмингамци вече са на четвърта позиция с актив от 7 точки, докато отборът ръководен от испанския специалист Хуанде Рамос е на последното с една единствена точка.

Срещата започна повече от добре за Петров и компания, след като още в 5-та минута Рио Кокър се възползва от чудесното подаване на Габриел Агбонлахор и изведе Вила напред - 0:1.

Отново гостите можеха да стигнат до ново попадение, но ударът на норвежецът Джон Карю бе спасен от Еурелио Гомес. Неволите за "шпорите" продължиха, след като дошлият през това лято хърватски национал Лука Модрич получи контузия и бе сменен принудително още в 30-та минута.

През втората част картината се повтори и играчите на Мартин О\'Нийл достигнаха до второ попадение, а в негов автор се превърна Ашли Йънг, чиито далечен удар завари неподготвен дошлият от ПСВ бразилски страж - 0:2

До края на мача домакините успяха да стигнат до един гол чрез Дарън Бент, а Вила остана без Карю, който също бе контузен и е под въпрос за битката с Литекс след 2 дена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация