Левски без Георги Христов в Словакия

14:34
Левски без Георги Христов в Словакия
Старши треньорът на Левски Емил Велев определи група от 19 футболисти на които ще разчита за срещата от турнира за купата на УЕФА срещу Жилина в четвъртък, съобщава официалният сайт на клуба. Нападателят Георги Христов няма да пътува за Словакия тъй като е наказан за един мач, заради двата жълти картона, които получи в двубоите с БАТЕ Борисов.

"Сините" тренираха днес на официалния терен на стадион "Георги Аспарухов". Утре в 10:00 часа футболистите и спортно-техническия щаб ще отпътуват за Словакия.

Групата на Левски:

Георги Петков, Даниел Киш, Виктор Генев, Живко Миланов, Юсеф Рабех, Лусио Вагнер, Давид Бистрон, Владимир Гаджев, Георги Сърмов, Мирослав Иванов, Зе Соареш, Дарко Тасевски, Лъчезар Балтанов, Жоазиньо, Рашид Тиберканин, Николай Димитров, Еньо Кръстовчев, Георги Иванов, Жеан Карлос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danas1970
19.09.2008 00:18

aivano,нама ли някой наблизо до теб,за да ти спре алкохола?

aivano
17.09.2008 08:30

А за какво е наказан Пеньо Пловдивски-за 2 симулации,а тук за симулации на сините футболисти се дават дузпи-ето това е разликата и това прави ВСИЧКИ клубове от близките и далечни краища на Европа да са по-силни от "сините венци"!!!!!!!!!!
По този начин подХуенци се опитват да фалшифицират не само футболната история,но и футболните правила!!!!!!!!!!!!!!!!!