Бербатов се контузи, аут за мача с Виляреал

15:15
Бербатов се контузи, аут за мача с Виляреал
Българският нападател Димитър Бербатов най-вероятно няма да вземе участие в двубоя на Манчестър Юнайтед срещу Виляреал в груповата фаза на Шампионската лига. Според английските медии Бербо не е присъствал на днешната тренировка на "червените дяволи".

Димитър Бербатов получи удар в коляното по време на загубата на тима воден от Сър Алекс Фъргюсън от Ливърпул в събота, като това е най-вероятната причина за отсъствието му.

Други футболисти на Юнайтед, които няма да вземат участие в утрешната среща са Майкъл Карик и Патрис Евра.

В групата на "червените дяволи" за двубоя на "Олд Трафорд" ще бъде португалското крило Кристиано Роналдо, но вероятността той да вземе участие в срещата е минимална.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nick9595
17.09.2008 01:42

не ви ли е срам , бе ? след стоичков не сме имали футболист от подобна класа , а някои господа само чакат и най-дребният повод да плюят по бербатов . в събота се видя , че на него футбола му е ясен - с едно движение елиминира трима защитници на моя любим ливърпул и за тевес остана само да направи наи-лесното.
срамувам се , че все още се намират идиоти , които делят българия на синя и червена , когато става дума за националния отбор или наши момчета в чужбина .

RoSKo0o0
16.09.2008 17:45

Ех тея българи като не им потръгне играта и все са контузени *lol**lol**lol*

paunQ
16.09.2008 15:47

Цитат: Други футболисти на Юнайтед, коЙто няма да вземат..... По темата: Големия футболист...

kakd
16.09.2008 15:31

хахаха и кво да напраиме са като манекена пак се счупи