Левски тръгна за Словакия с амбиции за гол

12:11
Левски тръгна за Словакия с амбиции за гол
Наставникът на вицешампиона Левски Емил Велев обяви при заминаването на тима за Словакия, че "сините" са по-добре подготвени от колкото за двубоите с БАТЕ Борисов. Утре Левски гостува на Жилина в първи мач от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА.

"Мачът ще е труден. И съперниците ни искат победата. Надявам се да стане един добър мач", заяви Емил Велев.

"Всичко зависи от нагласата на футболистите. След мача с Черно море в отбора има приповдигнато настроение. Надявам се да покажем най-доброто от себе си", каза наставникът на Левски.

"Най-важното за нас е да отбележим гол, който ще е изключително важен за реванша в София", сподели още треньорът на "сините"

Спортно-техническият директор на Левски Даниел Боримиров пък заяви преди заминаването на тима за Словакия, че в отбора на "сините" има известно напрежение, но то не е толкова голямо, че да повлияе негативно на играта на футболистите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

canev95
17.09.2008 21:48

оооо те тие ще ни смачкат бе Гонзо го нема Георги Христов бе ще паднем 3-0 не се знае само с колко ще ни бият

CSKA2008
17.09.2008 17:26

А да добавя нека левски продължава да копува куци коне. Ние ще направим най добри отбор от истински ЦСКА-ри.

CSKA2008
17.09.2008 17:25

ако искайте вярвайте но Батков направи най-голямата услуга на ЦСКА с скандала за лиценза. Това ни накара да се мобилизираме и да се оттървем от скъпоплатените идиоти като сега вече чакаме новите Бербато и Мартин. Това означава и нови спонсори и собственик. Напред ще бием на ред и усещям че вече левскарите ги е яд.

Lampard_08
17.09.2008 12:54

Ей умрели левскари ... в Словакия няма да свири Баничката ... няма да има кой да ви даде дуспа за този гол ... въпреки че се надявам да биете ... все пак сте Бг отбор "Само Левски и Баницата"

svetlio_vn
17.09.2008 12:33

За съжаление не виждам как ще го вкараме този гол . Можем да се надяваме само на Георги Петков , че ще отрази и невъзможното за да изкопчим 0-0