Ще прости ли \"Олд Трафорд\" на Роналдо?

20:32
Ще прости ли \"Олд Трафорд\" на Роналдо?
Феновете на Манчестър Юнайтед бяха помолени от мениджъра на отбора Сър Алекс Фъргюсън да простят на Кристиано Роналдо, че се опита да напусне клуба. Вероятно португалското крило ще се завърне в игра тази вечер след дълго отсъствие поради контузия.

Както е известно Роналдо направи няколко безуспешни опита през летния трансферен прозорец да премине в състава на испанския гранд Реал Мадрид. Тогава до договорка между ръководствата на двата клуба не се стигна, но пък голмайсторът си навлече гнева на публиката на "червените дяволи". Именно заради това младият футболист най-вероятно няма да бъде посрещнат на "Театъра на мечтите" по най - топлия начин.

Сър Алекс, който води Манчестър Юнайтед повече от 22 години, каза, че Роналдо заслужава още един шанс.

"Мисля, че феновете трябва да разберат положението му - той е млад и се изкушава от парите. До сега винаги се е раздавал за отбора, така че няма защо да го поставяме под съмнение", заяви шотландския специалист.

Според публиката на "Олд трафорд" обаче, Кристиано Роналдо ще трябва да положи доста усилия за да си върне обичта й, въпреки отбелязаните 42 гола през миналия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

juventus79
18.09.2008 17:07

Ние всички живеем в жънта подводница-честито на всички фенове на Манга.честъ,

stoqn90
17.09.2008 22:29

да се маха, да отива в ман сити и дан ода ги издигне, а в същото време бербатов да се издигне в манчестъ юнайтед