Съдия яде здрав бой във Велинград

10:45
Съдия яде здрав бой във Велинград
Здрав пердах яде съдията Пламен Божидаров във Велинград. Той свири мача от Югозападната "В" група Чепинец - Хебър. Грозните сцени се разиграха пред очите на кмета на града Иван Лебанов, който бе седнал на скамейката на Чепинец.

Екшънът започна в 16-а минута. Тогава реферът изгони играч на домакините. Всички от Чепинец погнаха съдията, който прекрати мача и хукна да бяга към съблекалнята. Божидаров бе бутан, мачкан, щипан и ритан в задните части.

Побеснели фенове обградиха входа на стадиона. Те поискаха линч и не си тръгнаха цял час. Полицията обаче бе на мястото си и не позволи саморазправа. Няколко патрулки изведоха Пламен Божидаров от стадиона.

След скандалния мач шефовете на домакините обявиха рефера за страхливец. Те го обвиниха, че много бързо е решил да прекрати срещата, без да има основания за това. В същото време колегата им от Пазарджик Борислав Даскалов призова за изваждане на Чепинец от състава на Югозападната "В" група.

"Такава простащина не съм виждал никъде. Чепинец не заслужава да играе футбол, различен от селския, където инциденти като този не са рядкост", заяви Даскалов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tedo_dm
18.09.2008 14:06

моето лично мнение за съдиите е че те са мазохисти и сякаш нарочно правят така да бъдат бити ругани и какво ли още не,поне това са мойте наблюдения от така наречните В групи

ApLeKuHo
18.09.2008 12:11

Точно. В група е много градска. Ама като ги знам съдиите какви са. Въпреки че там свирят за домакините. Тоя явно е бил сомоубиец камикадзе. За жалост самият аз съм се засичал с такова съдииство, и за съжаление порочната практика си е останала

iksvel
18.09.2008 11:10

Да, а В група е много градска, нали?