Испански рефер разгневи Арсен Венгер

12:03
Испански рефер разгневи Арсен Венгер
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер остана крайно разочарован от съдията на мача от Шампионската лига срещу Динамо Киев, който завърши наравно 1:1. Преди срещата наставникът на "топчиите" заяви, че отборът му отива в Украйна с цел да спечели една точка.

Според френският специалист обаче футболистите на домакините са се опитвали с непозволени средства да спрат атаките на младия талант на "артилеристите" Тео Уолкът, а испанският рефер Луис Медина Канталехо не е действал адекватно през цялата среща.

"Съдията трябваше да изгони левият им защитник поне 3 пъти, защото той се опитваше да унищожи Уолкът", заяви гневният Венгер.

"След мача попитах рефера защо даде само 1 минута продължение, след като бяха обявени 3. Той ми отговори, че така е преценил", каза мениджърът на Арсенал.

По повод на дузпата отсъдена срещу неговия отбор Арсен Венгер коментира, че според него не е имало никакво нарушение на Бакари Саня и отсъждането е нелепо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ApLeKuHo
18.09.2008 18:21

Ти явно си гледал някой друг мач. Няма такова положение в което единия ще дърпа другия и втория ще седи и ще го гледа. Това както казах бе най-реалното отсъждане на съдията. И само за теб за уточнение: Едно е да дръпнеш някой за да го накараш да загуби равновесие и съвсем друго да се буташ с някой за да не му позволиш да те накара да загубиш равновесие.

rokera_henry
18.09.2008 17:44

Абсолютно никаква дузпа нямаше.. От повторението ясно се вижда ,че противниковият нападател дърпаше Саня към него и накрая и двамата паднаха..Вижте повторението и се убедете сами!

ApLeKuHo
18.09.2008 12:07

За съжаление имаше чиста дузпа. И колкото и да не му иска на Венгер съдията взе единственото правилно решение в тоя мач като я отсъди.