Идеален отбор на кръга в Шампионската лига

09:49
Идеален отбор на кръга в Шампионската лига
Първите мачове от груповата фаза на Шампионската лига са вече в историята. Настоящият европейски шампион Манчестър Юнайтед не успя да победи у дома испанския Виляреал и трябваше да се задоволи със спечелената една точка след безголово равенство.

Румънският шампион Клуж хвърли най-голямата бомба на старта в надпреварата, след като успя да победи италианския вицешампион Рома насред Рим.

Предлагаме Ви идеалния отбор от първите срещи в най-престижния клубен турнир в Европа в класическата схема 4-4-2:


\"\"Вратар: Карим Заза
- Олборг

Чудесната работа на вратаря на датския отбор не позволи на Селтик да отбележи гол, като по този начин в група "Е" всички отбори имат по една точка и нито един вкаран гол.


\"\"Десен защитник: Серхио Рамос - Реал Мадрид

Серхио Рамос е известен като отличен бранител. През неговата зона доста рядко преминават противникови футболисти, които да се озовават в голово положение. Срещу Бате Борисов той не само, че не допусна беларуски играч да застрашава вратата на Касияс, но и отбеляза първото попадение за Реал Мадрид.

\"\"Централен защитник: Траянос Делас - Анортозис

Европейският шампион с националния отбор на Гърция от 2004 година може да е към края на своята кариера, но опитът му е безценен за кипърския тим.


\"\"Централен защитник: Джорджо Киелини - Ювентус

Много спокоен и сигурен в отиграванията си Киелини изглежда е новия голям защитник на Италия, достоен да замести Малдини и Канаваро.


\"\"Ляв защитник: Хуан Капдевила - Виляреал

Голяма част от атаките на Манчестър Юнайтед бяха отразени именно от Капдевила. Бранителят на Виляреал обаче има талант и за организиране на нападение.


\"\"Десен халф: Мансини - Интер

Бразилският полузащитник има отлично представяне в почти всички срещи на миланския гранд, а в мача срещу Панатинайкос отбеляза първото попадение за "нерадзурите".


\"\"Централен халф - Стивън Джерард - Ливърпул

Капитанът на "мърсисайдци" винаги е сред главните действащи лица на терена. С двата си гола срещу Олимпик Марсилия той се превърна в играч на мача.


\"\"Централен халф: Франк Лампард - Челси

Несъмнено Джерард и Лампард са сред най-добрите полузащитници във Висшата лига. И дамата умеят да вдъхновяват съотборниците си за победа, както направи Лампард като отбеляза първия гол за Челси срещу Бордо.

\"\"Ляв халф: Шави - Барселона

Спечелилият Евро 2008 с Испания Шави Ернандес показва изключителни качества за своя отбор Барселона, а във вторник се отчете и с попадение срещу Спортинг Лисабон.


\"\"Нападател: Серхио Агуеро - Атлетико Мадрид

Агуеро успешно успя да замени звездата на Атлетико Фернандо Торес и при дебюта си в Шампионската лига отбеляза впечатляващите две попадения срещу ПСВ Айндховен.


\"\"Нападател: Алберто Джилардино
- Фиорентина

След като изкара доста разочароващ период в състава на Милан,
Джилардино явно е намерил подходящото място за себе си. Италианецът бе безкомпромисен срещу Олимпик Лион във Франция като вкара два гола с глава.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари