Венейбълс закотви Бербо на скамейката

11:19
Венейбълс закотви Бербо на скамейката
Според бившият английски селекционер Тери Венейбълс Митко Бербатов трябва да остане на резервната скамейка в дербито с Челси.

Английският специалист обясни своето виждане с факта, че за първи път Сър Алекс ще разполага с всичките си офанзивни футболисти в лицето на Рууни, Тевес, Бербатов и излекувания Кристиано Роналдо. Именно тримата футболисти без капитана на националния ни отбор бяха в основата на успехите на "червените дяволи" през изминалата година както на Албиона, така и по европейските терени:

"Димитър Бербатов все още не се е приспособил към стила на Юнайтед. Убеден съм, че той ще се превърне в прекрасно оръжие за Сър Алекс, но конкретно в мача с Челси той трябва да остане на резервната скамейка", сподели Венейбълс.

"В този мач Фъргюсън трябва да прибегне до формулата от изминалия сезон, която му донеси още повече успехи и слава. Това би било възможно само, ако Кристиано Роналдо е готов на 100% за игра", заяви категорично бившият национален мениджър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kopeledivo
20.09.2008 15:57

Смятам,че Бербатов е готов за игра и ще го пуснат да играе.Но в края на крайщата решението е на треньора.За какво иначе са платили толкова пари за него,като не го пускат да покаже какво може!

ApLeKuHo
20.09.2008 15:31

A пък аз мисля че вие двамата не се чувате какво говорите. Как според вас ще се отрази зле участието на Бербатов за самия него срещу Челси. Много добре знаем как Бербатов играе срещу Челси. Няма по-добро решение от това да бъде пуснат точно срещу Челси. А Кристияно Роналдо може да потърка пейката два мача за да се отърси от операцията и миналата контузия.

stenli111
20.09.2008 14:19

Човека е адки прав и според мен не бива да се рискува с Бербо ,като нож с две остриета е към момента излизането му като титуляр може да навреди на отбора дори и на него самия в психологичен план.........мисля че трябва да влезе като резерва

shifter
20.09.2008 13:27

"...ако Кристиано Роналдо е 100% готов за игра". Да - но е малко вероятно Кристиано да е напълно готов след такава операция, а и надали е напълно концентриран върху играта, след като Големия Фил заяви, че вратите на Челси са отворени за играча, ако той реши да напусне Манчестър Юнайтед.