Локомотив победи един слаб Левски

18:50
Локомотив победи един слаб Левски
Отборите на Локомотив София и Левски излязоха в най-интересния мач от кръга на стадион "Надежда" в мач №114 между тях.

След доста по-добра игра през втората част от страна на столичното Локо те заслужено се поздравиха с победата след прекрасен гол на Богданович от воле.

Отборът на Левски изнесе за пореден път една крайно разочароваща продукция и напълно логично в средата на второто полувреме от агитката на "сините" се чуха призиви за оставка, както и името на Мъри Стоилов, с който са свързани най-значимите успехи на отбора в последните години.

Съставите на двата отбора:

Локомотив София: Бонджулич, Дзаферович, Марков, Богданович, Шпишич, Дяков, Савич, Митев, Бандаловски, И.Иванов и Атанасов

Левски: Киш, Миланов, Генев, Рабех, Вагнер, Сърмов, М.Иванов, Христов, Зе Соарес, Г. Иванов и Жоазиньо

1\' Начало на мача. Атака за Левски, но ударът на Жоазиньо среща защитник на домакините.

3\' Ъглов удар, но след изпълнението му от Шпишич защитата на Левски се справя с лекота.

4\' Георги Христов се опита да изведе Зе Соарес зад защитата на "железничарите", но топката дойде малко по-дълга и за Бонджулич остана най-лесното, а именно да улови необезпокояван.

5\' Богданович намери Шпишич в близост до наказателното поле на "сините", но голмайсторът на Локомотив София отправи разочароващ шут.

7\' Фаул за Левски, при който топката намери Георги Христов, а той на свой ред потърси свой съотборник в зоната за изпълнение на дузпата.

8\' Нова атака за Левски чрез Жоазиньо, който намира Георги Христов, но бившият играч на Ботев Пд не успя да намери пролука към вратата на домакините. Все пак атака продължи чрез Георги Иванов, който също се засуети и топката му бе отнета.

18\'  Фаул за Локомотив, зад топката е Атанасов, чиито удар е отразен с отличен плонж от Киш.

След първите 20 минути двата отбора не успяват да установят надмощие, като имаха по едно - две интересни положения.

24\' Грешка от страна на Бандаловски дава възможност за контра атака на Левски. Топката достига до Георги Иванов, но той отново не се ориентира добре и проваля усилията на своите съотборници.

30\' Бонджулич се нуждае от лекарска помощ и главният рефер прекъсва за минутка играта.

34\' Нарушение на Дяков срещу Мирослав Иванов. Играчът на Локомотив тръгна да търси обяснение от "шуменския Деко" за гримасата изразяваща силна болка.

37\' Зе Соарес предостави топката на Мирослав Иванов, но той отправи крайно разочароващ изстрел.

40\' Георги Христов се оказа на стрелкова позиция, но ударът му бе избит от вратаря на Локо в корнер.

41\' Опасна атака и за Локомотив, след като неразбирателство между Рабех и Зе Соарес позволи на Атанасов да изведе Митев в отлична позиция. Ударът му бе спасен първоначално от Киш, а в последствие добавката мина високо над вратата.

43\' Ново подаване към Митев, който този път е в положение на засада.

44\' Дяков получава жълт картон за нарушение срещу Живко Миланов.

45\' Край на първото полувреме, в което и двата отбора имаха шанс чрез Христов за Левски и Митев за Локомотив да дадат преднина на своя отбор, но отличните намеси на двамата вратари запазиха резултата 0:0

Начало на второто полувреме

50\' Фаул за Локомотив. Атанасов изпълнява, но защитата в синьо се справя и предотвратява опасността.

53\' Коварен удар на Жоазиньо от пряк свободен удар, но топката излиза в аут на около метър и половина от вратата.

55\' Георги Марков тръгна на саморазправа с играчи на Левски, след като бе побутнат до тъч линията. Съдията го привика и предупреди устно.

56\' Контра за Левски при която остана съмнение за засада на Георги Иванов, който с глава продължава към свой съотборник. При създалото се разиграване Жоазиньо центрира и Христов с глава нанася удар в очертанията на вратата. Бонджулич е отново на мястото си и сигурно лови.

59\' Жълт картон за капитана на "червено-черните" Георги Марков, след груба интервенция срещу Жоазиньо.

61\' Виктор Генев получава и той официално предупреждение за игра с ръка.

63\' Николай Димитров влиза на мястото на Зе Соарес.

65\' Параболичен удар на Георги Христов, но топката отново не посещава мрежата зад стража на домакините и излиза в аут.

68\' Локомотив София повежда на Левски. След като защитата на домакините изнесе топката напред към Богданович, последния се освободи от опеката на Лусио Вагнер, след което напредна и опита центриране. Рабех в опита си да изчисти я върна към играча на Локомотив и той с красив удар от малък ъгъл отбеляза - 1:0

72\' Шпишич пропиля чисто голово положение, след като героят преди малко Богданович влезе в наказателното поле и върна топката към хърватина.

75\' Рабех си изпроси жълт картон за посягане към противников играч при спряна игра. В този случай съдията Тодоров пожали играчът на гостите.

78\' Смяна за отбора на Локомотив, Пасков влиза на мястото на Шпишич с ясната цел да заздрави защитния вал на своя отбор.

80\' Георги Иванов влезе грубо срещу играч на "железничарите", след което се спречка с Георги Марков, който тръгна да му иска обяснение.

82\' Грешка на Киш, след което изкарва топката в корнер, но от неговото изпълнение не се стига до опасна ситуация.

86\' Жоазиньо получи червен картон за удар с лакът срещу Бандаловски, който сякаш се преви малко пресилено, но картонът за бразилския играч е напълно резонен.

88\' Николай Димитров се оказа на добра позиция в наказателното поле на Локомотив, но изигра положението крайно разочароващо.

93\' Край на мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
22.09.2008 15:27

iksvel определено страда от раздвоение на личноста, но пък създава голямо настроение в сайта, с твърденията и умозаключенията си за "юнаците" от Подуяне.

kzl
22.09.2008 13:00

Браво на отбора на "Спален Вагон" София !
Сега е ред на ЖИЛИНА да довърши започнатото

liverpool77
22.09.2008 06:55

ей Марио ... може да не са, но са еднакви за всички ... хайде, като не можеш да подобриш тишината, то поне не я разваляй

CandyBoy
22.09.2008 00:41

Хахаха , колко сте ми смешни всички сини говеда.Извадете си най-накрая главите от задниците и вижте реалноста.Слаби стеее .Първо стадионите виновни,сега правили бойкот и "нарочно" играели слабо...Хахахаха Колко сте смешни не е реално.То класирането си показва в крайна сметка.Отбори като "Сливен" и "Локо Мездра" са преди вас.А сега били сте чакали мача срещу нас?! така го чакахте и миналия сезон.Разправяхте ,че след мача ще има нов водач в класирането,а всъщност имаше нов-стар шампион !Аз сега чакам мача ви срещу Литекс , срещу Жилина и т.н. и т.н. Дано другия път не са ви виновни бомбените атентати в Пакистан! Кой сега е Номер 1 ?!

martonik
21.09.2008 20:38

В Събота играете с "Литекс" на Мъри!!!!

mario1914
21.09.2008 20:06

Ей,Liverpool77-за едно си прав-Мъри говори глупости,стадионите в България са перфектни,идеални за игра.

iksvel
21.09.2008 19:53

В интерес на истината те са 2 - първият е Левски - Жилина, вторият е Левски - ЦСКА

iksvel
21.09.2008 19:15

liverpool77, наместо бидейки прост както винаги, слушай малко радио....правим бойкот, ще махаме Кокала. Публиката скандира "Оставка" и "Мъри Стоилов", а играчите нарочно не играха силно... Ти не бързай много, мачът наближава...

martonik
21.09.2008 19:12

"Бай Ганьо" води Лефски точно там кадето АлТомов заведе ЦСКА!!!

liverpool77
21.09.2008 18:58

Смешници са тия левскари и тоя Кокъл "От едно положение вкараха 1 гол'. На Мъри стадионите му виновни, на тоя не знам какво ... ама така е, в кокъла акъл няма има само кухо кухо ... като говедо кухо ... хихихих ... честита ви титла, нали бяхте сигурни

SaDisTa
21.09.2008 18:30

Тоя Киш е ебати заспалия вратар.Оня супер смешно удари топката,и той вместо да я избие легна.Кво си мисли,че некой ангел ше му избие топката ли :@ бати смотания вратар ! ГОШО ПЕТКОВ ДЪ БЕСТ !!!