Арестуваха Иван Леков

11:05
Арестуваха Иван Леков
След шефът на съдийската комисия Борислав Александров под ударите на закона попадна и членът на Изпълкома на БФС Иван Леков. Заместник-председателят на ДАМС е бил задържан от служители на Държавната агенция "Национална сигурност".

Бившият футболен рефер Иван Леков е едно от замесените лица в
скандала за корупция в българското съдийство. Както е известно Леков бе обвинен от съдията Христо Ристоско. От прокуратурата планирали да закопчеят Леков още миналата седмица, но тогава той не беше в България. Членът на Изпълкома пътува до Пекин с параолимпийците ни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stenli111
23.09.2008 21:35

Само така.....пълна ревизия между реферите ,Батков и Томов вън от футбола и доголяма степен футбола ни ще се изчисти от "вируси" .............това е рецептата

ReZo
23.09.2008 13:31

Всички боклуци в ПАНДИЗА ! Крайно време е тази държава да започне да се прочиства от вредната паплач и алчните човечета, с опериран морал и чуствао на недосегаемост......които освен да крадат , крадат и крадат , нищо друго не правят ...Като казвам крадат , нямам предивид само материално ....Става въпрос и за морална кржаба, защото няма нищо по-лошо това , с действията или бездействията си, да тикаш любимия спорт на милиони българи - футбола, към блатото.
Не ми трябват доказателства , за да се сетя,че този тип е манипулирал мачове ....само като му видя мазната измекярска физиономия мога и сам да се досетя ,че го е правил ...
СТИГА....ПИСНА НИ ! не е възможно да се продължава по този разрушителен "начин" до безкрай.....всички БОКЛУЦИ В ПАНДИЗА !

Pr1a7eL4e
23.09.2008 11:41

Абсолютно си прав svetlio_vn и аз съм на същото мнение

svetlio_vn
23.09.2008 11:11

Хубаво ще е не само да ги задържат по 24ч , а ми и да ги осъждат ако наистина са виновни ! В противен случай футбоът ни няма да мръдне от блатото .