Хунтелаар ще играе в Рим или Мадрид

15:06
Хунтелаар ще играе в Рим или Мадрид
Агентът на нападателя на Аякс Клаас Ян Хунтелаар заяви, че отборите на Рома и Реал Мадрид се стремят към подписа на футболиста и преминаването в един от двата клуба ще се осъществи през януари, когато отваря зимният трансферен прозорец.

Холандецът бе свързван с трансфери в Испания, Англия и Италия през лятото, но до преминаване в друг клуб така и не се стигна. Сега обаче Рома и Реал Мадрид са заявили сериозни амбиции за привличане на голмайстора.

"Говорих с човек от ръководството на Рома и мога да кажа, че интереса към Хунтелаар е доста сериозен. Лично аз смятам, че той ще е много полезен в този отбор. Въпреки това, трябва да каза, че трансферът в Рим ще е доста труден, защото и Реал Мадрид се интересува от него" заяви агентът на Клаас Ян Хунтелаар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stambo_92
23.09.2008 15:52

Смятам че за него най-добре ще е ако отиде в отбор от острова , но и в Рома ще му бъде добре

flipicha
23.09.2008 15:29

В Рома ще пастне идеално Хунтелаар.Дано го вземат там

ApLeKuHo
23.09.2008 15:15

Според моите наблюдения нито един футболист отишъл в Реал не е продължил карирата си пълноценно след това.
Реал е един от най-големите клубове в Европа да не кажем и в света, и това че привлича звезди от всички страни и континенти поне според мен не се отразява много добре на отбора. Смятам че Хунтелар само ще забуксува в Мадрид, отколкото ако отиде в Рома или който и да е друг отбор.
Да не говорим че в Реал си имат Раул и Нистелрой и по този начин Хунтелар им става много много излишен.
За пример мога да ви дам кариерата на Майкъл Оуен. Беше звезда в Ливърпул. Отиде в Реал и търка пейката два сезона. Сега се премести в Нюкясъл и е ето пак е във форма и пак големите се натискат за подписа му.
Друг футболист който според мен се прецака при отиването си в Реал е Робиньо. Вярно че той не беше играл в отбор от Европа докато не бе купен от Реал но там нямаше нужното пространство да се развива. Сега в Манчестър Сити заедно с Мартин Петров, Елано, Жо и компания смятам че ще му бъде много по конфортно. Надявам се Хунтелар да не се провали след трансфера който му се готви.