И Тери отряза Моуриньо

17:23
И Тери отряза Моуриньо
Капитанът на Челси Джон Тери категорично отхвърли предложението на Жозе Моуриньо да премине в отбора на италианския шампион Интер. 27-годишният защитник не веднъж е заявявал желанието си да прекара остатъка от кариерата си на "Стамфорд Бридж", но новият наставник на "нерадзурите" иска да си осигури услугите му.

Както е известно Джон Тери спечели две последователни титли във Висшата лига с отбора на Челси през 2006 и 2007 година под ръководството именно на португалския треньор Жозе Моуриньо.

"Жозе знае, че аз никога не бих напуснал Челси. Израснал съм с Челси, харесвам всичко тук и се надявам да остана завинаги с отбора", заяви Тери по повод предстоящата оферта на Интер към него.

Португалският наставник на "нерадзурите" желае да привлече в състава си и друг играч на лондонския отбор. През зимния трансферен прозорец ръководството на Интер ще отправи оферта и към Франк Лампард.

Жозе Моуриньо познава отлично качествата на двамата футболисти от състава на Луиш Фелипе Сколари и ще се бори за подписите им, което обаче изглежда трудно осъществимо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация